/en/article/11788/grunt-a-heitman-uzavreli-partnerstvo-na-dvoch-projektoch/ Grunt a Heitman uzavreli partnerstvo na dvoch projektoch

Grunt a Heitman uzavreli partnerstvo na dvoch projektoch

Správca realitných fondov Heitman LLC a investično-developerská skupina Grunt uzavreli joint venture partnerstvo v rámci dvoch projektov skupiny Grunt v Bratislave. Ide o projekt Brečtanka na Kolibe a projekt radovej výstavby na Peknej ceste v Rači. Spoločnosť Heitman vstúpila do týchto projektov prostredníctvom svojho fondu Heitman European Property Partners III (HEPP III). „Podpis zmluvy so spoločnosťou Heitman potvrdil našu dlhodobú stratégiu efektívneho spájania sa s významnými finančnými partnermi v realitných projektoch, ktorá bola odštartovaná minulý rok viacerými projektmi spolupráce so slovenskými realitnými fondmi. Spoluprácu so spoločnosťou Heitman zároveň vnímame strategickejšie a máme záujem ju rozšíriť do ďalších realitných projektov na Slovensku alebo v regióne,“ uviedol Roman Feranec zo skupiny Grunt.

HEPP III spravuje spoločnosť Heitman LLC, ktorá je jedným z najväčších svetových realitných investorov so spravovanými aktívami v hodnote takmer 23 mld. USD. Na stredoeurópsky realitný trh vstúpila už v polovici 90. rokov a v súčasnosti je jedným z vedúcich spravovateľov investícií do nehnuteľností v regióne. Grunt je investično-developerská skupina, ktorá v súčasnosti pôsobí na území Slovenska v oblasti developmentu pozemkov a územných celkov, zároveň pracuje na projektoch v oblasti rezidenčného bývania v Bratislave a okolí. Skupinu tvoria spoločnosti Grunt, a.s., Geon, s.r.o., Gradial Investment Management, a.s. a G-Management, s.r.o.

 
 
Autor: SITA - Slovenská tlačová agentúra, Dátum 13.10.2008