/en/article/12646/senec-zacal-obstaravanie-na-rekonstrukciu-farskeho-namestia/ Senec začal obstarávanie na rekonštrukciu Farského námestia

Senec začal obstarávanie na rekonštrukciu Farského námestia

Mesto Senec plánuje v priebehu tohto roka zrevitalizovať Farské námestie. Začalo preto verejné obstarávanie, predpokladaná hodnota zákazky je približne 284 740 € bez DPH. Projekt bude financovaný z prostriedkov štrukturálnych fondov EÚ, štátneho rozpočtu a z vlastných prostriedkov mesta. Ako sa ďalej uvádza na stránke Senca, na ploche približne 4 260 metrov štvorcových chce mesto zrekonštruovať sedenie, verejné osvetlenie, rozvody aj zeleň. Prijímanie žiadostí o súťažné podklady alebo o prístup k dokumentom je do 9. februára. Záujemcovia môžu svoje ponuky predkladať do 17. februára do 14:00. Obálky s ponukami sa budú otvárať 18. februára o 9:30 v budove mestského úradu na Mierovom námestí.

Súťažné podklady si uchádzač môže vyžiadať na adrese: Mesto Senec – MsÚ v Senci, Mierové námestie 8 v pracovnom čase od 9:00 do 14:00. Termín vyzdvihnutia súťažných podkladov si záujemcovia môžu dohodnúť u projektovej manažérky Nataše Urbanovej na telefónnom čísle 0903 / 454 002 . Uchádzači musia predložiť doklad o oprávnení podnikať v danej oblasti (výpis z Obchodného registra, resp. živnostenský list) alebo kópiu potvrdenia o zapísaní do zoznamu podnikateľov na Úrad pre verejné obstarávanie (ÚVO SR). Zároveň musia predložiť výkaz ziskov a strát za rok 2007, pričom sa vyžaduje kladný hospodársky výsledok, a tiež podklady týkajúce sa technickej spôsobilosti uchádzača či doklad o odbornej spôsobilosti na funkciu stavbyvedúci.

 
 
Autor: SITA, Dátum 03.02.2009