/en/article/13950/dnes-sa-zacina-medzinarodny-veltrh-real-vienna-2009/ Dnes sa začína medzinárodný veľtrh Real Vienna 2009

Dnes sa začína medzinárodný veľtrh Real Vienna 2009

V dňoch 26. – 28. mája 2009 sa na výstavisku Messe Wien vo Viedni uskutočňuje medzinárodný investičný veľtrh nehnuteľností Real Vienna 2009. IV. ročník sa takisto orientuje na krajiny strednej, východnej a juhovýchodnej Európy a má sa stať platformou na nadväzovanie obchodných vzťahov, výmenu informácií a know how. Organizátori očakávajú vyše 240 vystavovateľov. Účasť potvrdili developerské a poradenské spoločnosti v oblasti výstavby, daní, auditu i projektového manažmentu, zástupcovia miest a regiónov, stavebných firiem, obchodných združení aj finančných inštitúcií a médií. Zo Slovenska to bude Magistrát hlavného mesta SR, spoločnosť MM Immobilien SK a Pressburger Zeitung.

„Stredoeurópsky región je prirodzeným priestorom, kde chceme byť ako hybná sila slovenskej ekonomiky prítomní,“ hovorí Milan Vajda, vedúci oddelenia marketingu Magistrátu hlavného mesta SR. „Mesto Bratislava sa na veľtrhu Real Vienna zúčastní už po štvrtý raz. Súčasťou nášho stánku bude napríklad návrh nového mestského parku v Petržalke, návrh úpravy Staromestskej ulice v centre mesta či informácia o prestavbe zimného štadióna, ktorý by mal v roku 2011 hostiť hokejové majstrovstvá sveta,“ dodal Vajda.

 
 
Autor: REMW / Presse & PR / jup, Dátum 26.05.2009