/en/article/13961/gelnica-vyhlasila-tender-na-dostavbu-kanalizacnej-siete/ Gelnica vyhlásila tender na dostavbu kanalizačnej siete

Gelnica vyhlásila tender na dostavbu kanalizačnej siete

Mesto Gelnica vyhlásilo verejnú súťaž na dostavbu mestskej kanalizačnej siete, ktorej predmetom sú stavebné práce na vybudovaní čistiarne odpadových vôd (ČOV) a dostavbe kanalizácie v predpokladanej hodnote 3,776 mil. eur bez DPH počas 19 mesiacov od uzatvorenia zmluvy. Kanalizačný projekt sa bude financovať z vlastných zdrojov verejného obstarávateľa, zo štátneho rozpočtu, ako aj z fondov EÚ – z operačného cieľa Odvádzanie a čistenie komunálnych odpadových vôd.

Ako ďalej vyplýva z podmienok verejnej súťaže, minimálna výška obratu záujemcu o zákazku v priemere za súčet účtovných rokov 2007 a 2008 nesmie byť nižšia ako 3,8 mil. eur. Vyhlasovateľ tendra od účastníka tiež požaduje, aby predložil zoznam s celkovým počtom ukončených zmlúv rovnakého alebo podobného predmetu zákazky s nákladom na jednu stavbu vyšším ako 1,2 mil. eur s DPH a doklad realizácie minimálne dvoch ukončených projektových prác na ČOV počas obdobia 2004 až 2008.

 
 
Autor: SITA, Dátum 27.05.2009