/en/article/17380/nove-posily-v-ctp/ Nové posily v CTP

Nové posily v CTP

Tým společnosti CTP přivítal tři nové tváře. Na pozici park manager v CTParku Bor nastoupila Štěpánka Junová, Ivana Hellerová bude v CTP zastávat pozici finančního kontrolora a analytika, třetí posilou je Zdeněk Raus jako financial project manager.

Štěpánka Junová vystudovala gymnázium v Plzni se zaměřením na studium anglického jazyka. Absolvovala několik zahraničních stáží a rekvalifikační kurz Personalista. Její předchozí pracovní zkušenosti jsou zejména z oblasti facility managementu. Hovoří anglicky a mezi její zájmy patří tanec zumba, jízda na kole, lyžování a zajímá se o bytový design.

Ivana Hellerová absolvovala Technickou univerzitu v Liberci – obor ekonomika a řízení průmyslu, informatika. Předchozí pracovní zkušenost získala ve společnosti OKIN Group, kde působila v oblasti služeb, poradenství, výroby a facility managementu. Mluví anglicky a rusky. Mezi její koníčky patří horská turistika, potápění, seakayaking a jiné vodní sporty, ráda poslouchá klasickou hudbu.

Zdeněk Raus je absolventem fakulty mezinárodních vztahů Vysoké školy ekonomické, oboru mezinárodní obchod. Předchozí pracovní zkušenosti získal v oddělení auditu KPMG Česká republika. Zde působil krátce na různých pozicích, až v roce 2003 dosáhl pozice manažera, kterou zastával až do roku 2010. Hovoří plynně anglicky. Ve volném čase se věnuje sportu, převážně fotbalu, in-line bruslení a tenisu. Rád cestuje, čte literaturu faktu a zajímá se o historii.

 
 
Autor: SF / pb, Dátum 23.07.2010