/en/article/18359/bratislava-penta-pokracuje-v-projektu-digital-park/ Bratislava: Penta pokračuje v projektu Digital Park
Bratislava: Penta pokračuje v projektu Digital Park

Bratislava: Penta pokračuje v projektu Digital Park

Středoevropská investiční skupina Penta pokračuje v úspěšném bratislavském administrativním projektu Digital Park. V prvním čtvrtletí příštího roku začne s výstavbou jeho třetí etapy. Výše celkové plánované investice je 42 milionů eur. Třetí fáze Digital Parku by měla být dokončena do konce roku 2012 a na bratislavský trh přinese 20 780 m2 administrativních pronajímatelných ploch a 290 m2 obchodních ploch.

„Digital Park je dosud nejúspěšnějším developerským projektem Penty, proto pokračujeme v jeho další, třetí fázi. Na základě vývoje trhu, reakcí a preferencí nájemníků jsme se rozhodli pokračovat v současné horizontální koncepci; k dosavadním čtyřem navzájem propojeným objektům přibudou další dva,“ řekl Jozef Oravkin, partner Penta Investments.

Fáze Digital Park I a II přinesly na bratislavský trh celkem 52 tisíc metrů čtverečních administrativních ploch. Digital Park I je v současnosti obsazený na sto procent. V Digital Parku II, který byl zkolaudovaný v květnu 2009, jsou volná již jen dvě procenta celkové pronajímatelné plochy.

 
 
Autor: SF / zs, Dátum 13.12.2010