/en/article/18364/cushman-wakefield-posilili-k-ryznerova-a-d-esner/ Cushman & Wakefield posílili K. Rýznerová a D. Ešner

Cushman & Wakefield posílili K. Rýznerová a D. Ešner

Kancelářské oddělení společnosti Cushman & Wakefield posílili Kateřina Rýznerová a David Ešner. Kateřina Rýznerová se stala členem týmu zastupujícího pronajímatele a kromě Prahy se bude zaměřovat i na regionální trhy. David Ešner naopak rozšířil řady expertů na zastupování nájemců, kterým může kromě standardních služeb nabídnout také konzultace v oblasti projektového a stavebního managementu.

Kateřina Rýznerová má v oblasti nemovitostí dlouholeté zkušenosti, které získala jak na developerské, tak konzultantské straně. K jejím zaměstnavatelům patřily společnosti CTP Invest, King Sturge a Prologis, kde pracovala na různých pozicích zaměřených na průmyslové a kancelářské nemovitosti. Před příchodem do realitního oboru pracovala na Ministerstvu zahraničních věcí (1998 – 2002). Rýznerová vystudovala fakultu sociálních věd na Karlově univerzitě a je absolventkou diplomatické akademie při Ministerstvu zahraničních věcí. K jejím zálibám patří literatura, jízda na kole, potápění a jachting.

David Ešner (32) se v oblasti realit a stavebnictví pohybuje od roku 2005. Před nástupem do Cushman & Wakefield pracoval ve společnosti Knight Frank, kde působil v oddělení prodeje nemovitostí a věnoval se zde také průzkumu trhu. Jeho předchozím působištěm byly také firmy Mexx Reality a Hochtief CZ. Ešner vystudoval fakultu architektury na ČVUT v Praze. Je absolventem London School of Public Relations. Ve svém volném čase se věnuje rodině, sportu a dobrodružné literatuře.

 
 
Autor: SF / pb, Dátum 14.12.2010