/en/article/19018/goodman-postavi-v-kosiciach-priemyselny-objekt/ Goodman postaví v Košiciach priemyselný objekt

Goodman postaví v Košiciach priemyselný objekt

Spoločnosť Goodman Group (nehnuteľnostný fond) postaví na Slovensku pri košickom letisku priemyselný objekt za 16 mil. eur pre celosvetovo pôsobiaceho dodávateľa automobilového vybavenia. Rozprestierať sa bude na ploche viac ako 21-tisíc m2 a obsahovať by mal priemyselné i kancelárske priestory.

Investor s výstavbou objektu už začal, dokončený ho chce odovzdať v auguste 2010. „Zákazníci naďalej dávajú prednosť lokalitám, kde je dobrá infraštruktúra. Košice sú vynikajúcou lokalitou pre výrobné závody,“ uviedol manažér skupiny Goodman pre ČR, Maďarsko a Slovensko Zsombor Török.

Odborníci predpovedajú, že v Košiciach existuje veľký potenciál na ďalší rozvoj. „Táto lokalita sa prirodzeným spôsobom mení na zónu atraktívnu pre logistické spoločnosti a ľahkú priemyselnú výrobu. Celý rad poskytovateľov logistických služieb a prevádzkovateľov ľahkej priemyselnej výroby v pozícii tretích strán už o ňu prejavili záujem,“ uviedol Martin Varačka, riaditeľ divízie priemyselných nehnuteľností Colliers International, ktorá transakciu s Goodmanom dohodla.

 
 
Autor: SITA, Dátum 31.03.2011