/en/article/19157/viden-greenbuildingsolutions-zapiste-se-na-letni-skolu/ Vídeň: Green.Building.Solutions – zapište se na letní školu

Vídeň: Green.Building.Solutions – zapište se na letní školu

Ve Vídni se od 24. července do 14. srpna 2011 uskuteční letní škola na téma Green.Building.Solutions. Mohou se na ni přihlásit i zájemci z Česka.

Letní škola Green.Building.Solutions je určena pro studenty architektury a stavebního inženýrství z celého světa. Hlavní pozornost bude věnována udržitelnému rozvoji měst, pasivním domům, energeticky úsporným stavebním řešením a dalším tématům. Na programu je řada přednášek, workshopů a exkurzí. Ubytování je zajištěno v jedné z vídeňských pasivních staveb – studentské koleji OeAD. Posluchači poznají pasivní stavby nejen ve Vídni, ale i v dalších městech jako například v Linci, Salcburku a jinde. Navštíví projekty ENERGYbase, First Passivhaus University Campus, Daylight Dome, LOPAS, Aspanggründe & aspern Seestadt a další. Letní školy se účastní šest akademických institucí: Technická univerzita Vídeň, Zemědělská univerzita BOKU, Vídeňská univerzita, Modul Univeristy Vienna, Danube Univeristy Krems, Vienna University of Economics and Business. Pracovním jazykem je angličtina.

Přehled kurzů: http://www.inex.org/…nna/courses/

Přihlášení na letní školu: http://www.inex.org/…apply-now-2/

Více info: www.summer-university.com

 
 
Autor: COMPRESS/zs, Dátum 20.04.2011