/en/article/19259/prologis-ma-noveho-land-development-managera/ ProLogis má nového Land & Development managera
ProLogis má nového Land & Development managera

ProLogis má nového Land & Development managera

Michał Ptaszyński byl jmenován Land & Development Managerem společnosti ProLogis v Polsku. Michał nastoupil do kanceláře ProLogisu ve Varšavě, která koordinuje aktivity společnosti na trzích střední a východní Evropy. V této nově vytvořené pozici bude zodpovědný za vyhledávání nových investičních příležitostí týkajících se nákupu nebo prodeje pozemků nebo stávajících projektů společnosti ProLogis, vyhledávání nových příležitostí k výstavbě, implementaci strategie společnosti týkající se portfolia jejích pozemků, koordinaci komunikace oddělení pronájmů a jednotlivých distribučních parků ProLogisu a budování vztahů s novými zákazníky.

Před nástupem do společnosti ProLogis pracoval Michał Ptaszyński na pozici Real Estate Director ve stavební společnosti Torus v Gdańsku, kde byl mimo jiné zodpovědný za realizaci výstavby projektu Arkońska Business Park. Byl také zapojen do akvizice společnosti Przedsiębiorstwo Handlowe Chemia Sp. z o.o., ve které byl později jmenován členem dozorčí rady a byl zodpovědný za koncepci nedávno dokončeného projektu “Alchemy”.

Vystudoval obor správa budov na Vyšší škole facility managementu, fakulta Pomerania v Gdańsku a absolvoval fakultu geodézie a ekonomiky na Akademii zemědělství a technologií ve městě Olsztyn. Je certifikovaný profesionální facility manager a člen Certified Commercial Investment Member (CCIM).

 
 
Autor: SF / zs, Dátum 09.05.2011