/en/article/19342/p3-postavi-halu-pre-audia-plastics-za-85-miliona-eur/ P3 postaví halu pre Audia Plastics za 8,5 milióna eur

P3 postaví halu pre Audia Plastics za 8,5 milióna eur

Medzinárodný prevádzkovateľ a developer moderných logistických parkov v Európe PointPark Properties (P3) začal s výstavbou výrobnej haly v Trnave pre americkú spoločnosť Audia Plastics a jej dcérske firmy Washington Penn a Uniform Color Company. Celková výška investície predstavuje takmer 8,5 mil. eur. Odovzdanie haly s rozlohou 15 tis. m2 je podľa informácií spoločnosti P3 naplánované na september 2011.

Výkonný riaditeľ P3 pre ČR a SR Peter Bečár uviedol, že firma Audia Plastics si vybrala logistický park Trnava – Voderady kvôli vhodnému podnikateľskému prostrediu, výhodnej pozícii, blízkosti k svojim klientom a pracovnej sile. Spolu s logistickými parkami v Lozorne, Košiciach a Žiline je tento park už 4. Na Slovensku, kde spoločnosť P3 rozšírila svoje obchodné aktivity. „Naším cieľom je využiť potenciál pozemku s rozlohou 25 ha, ktorý susedí so závodom firmy Washington Penn vo Voderadoch, na naše ďalšie build-to-suit alebo build-to-own projekty,“ doplnil Bečár.

 
 
Autor: SITA, Dátum 20.05.2011