/en/article/21271/asb-gala-vecer-2012-slavnostne-vyhlasenie-oceneni/ ASB GALA večer 2012 – Slávnostné vyhlásenie ocenení

ASB GALA večer 2012 – Slávnostné vyhlásenie ocenení

Vyvrcholením podujatia pod názvom ASB GALA večer 2012 bolo vyhlásenie výsledkov hlasovania odbornej poroty a verejnosti v kategóriách:

  • ASB Osobnosť architektúry a stavebníctva 2012
  • ASB Developer roka 2012
  • ASB Stavebná firma roka 2012

ASB GALA večer je prestížne podujatie s cieľom oceniť osobnosti a firmy pôsobiace v oblasti architektúry a stavebníctva a jeho poslaním je zároveň aj poukázať na aktuálne dianie v tejto oblasti. Počas galavečera boli vyhlásené aj výsledky hlasovania verejnosti, ktoré prebiehalo na odbornom portáli www.asb.sk.

Rozhodnutie o tom, ktoré osobnosti a subjekty sa stanú laureátmi týchto prestížnych cien, mala vo svojich rukách koncom roka 2011 nominačná komisia. Víťazov a výhercov hlavných cien následne určila odborná porota pozostávajúca z osobností slovenského stavebníctva, architektúry, zástupcov štátnej správy a samosprávy, ako aj z predstaviteľov odborných združení a komôr. Počet subjektov, ktoré sa zapojili do hodnotenia v projekte ASB GALA a vyjadrili svoj názor, sa blíži tento rok k počtu 100. Na portáli www.asb.sk paralelne prebiehalo hlasovanie širokej verejnosti, na základe ktorého sa určili víťazi internetovej ceny.

Hlavné ceny získali:
ASB Osobnosť architektúry a stavebníctva 2012
- Ing. arch. Peter Bouda
ASB Developer roka 2012
- HB REAVIS GROUP, s. r. o.
ASB Stavebná firma roka 2012
- INGSTEEL, s. r. o.

Z hlasovania verejnosti vzišli a ocenenie získali títo víťazi:
ASB Osobnosť architektúry a stavebníctva podľa www.asb.sk
- Prof. Ing. arch. Štefan Šlachta, PhD.
ASB Developer roka podľa www.asb.sk
- IN VEST, s. r. o.
ASB Stavebná firma roka podľa www.asb.sk
- Doprastav, a. s.

Spestrením slávnostného ASB GALA večera 2012, ktorý sa konal v priestoroch Ateliéru Babylon v Bratislave pre vyše 200 hostí bola anglická speváčka Nicole Lawrence. Oficiálnu časť večera moderoval Matej Šišolák.

 
 
Autor: Reklama, Dátum 23.05.2012