/en/article/21422/cw-novy-generalny-riaditel-pre-region-emea/ C&W: nový generálny riaditeľ pre región EMEA
C&W: nový generálny riaditeľ pre región EMEA

C&W: nový generálny riaditeľ pre región EMEA

Novým generálnym riaditeľom C&W v regióne Európa, Stredný východ a Afrika sa od 1. júla stáva Carlo Barel di Sant'Albano, ktorý pôsobil doteraz ako jej predseda predstavenstva.

K rovnakému dátumu z pozície odstúpi Paul Bacon, ktorý bol generálnym riaditeľom pre región EMEA od roku 2007. Bacon firmu opustí začiatkom budúceho roka. Do tej doby bude naďalej zastávať úlohu člena predstavenstva C&W v regióne EMEA a s Carlom Sant'Albanem bude spolupracovať na strategických projektoch.

Carlo Sant'Albano bol menovaný predsedom predstavenstva C&W v marci 2011 a je zodpovedný za strategický dohľad a riadenie firmy na globálnej úrovni. Predtým pracoval ako generálny riaditeľ v spoločnosti EXOR a hral hlavnú úlohu pri kúpe majoritného podielu v spoločnosti Cushman & Wakefield v marci 2007. Od tej doby bol úzko zapojený do obchodných aktivít firmy.

Carlo Sant'Albano vyštudoval na Brown Univerity a je držiteľom titulu MBA z Harvard Business School. Má dvadsať rokov praxe v investičnom bankovníctve. Svoju funkciu v C&W vykonáva v londýnskej kancelárii firmy.

 
 
Autor: SF / zs, Dátum 26.06.2012