/en/article/21958/rics-novi-clenove-predstavenstva/ RICS: noví členové představenstva

RICS: noví členové představenstva

Jaroslav Kaizr, Daniel Matula a Petr Veverka se stali novými členy představenstva profesní organizace RICS (The Royal Institution of Chartered Surveyors). Jejich jmenování platí na tři roky. Předsedou představenstva zůstává Stewart Jordan.

Jaroslav Kaizr je partnerem společnosti Cushman & Wakefield a vedoucí pronájmu průmyslových ploch. V realitách se pohybuje od roku 2003, kdy nastoupil do C&W. Ve volném čase se věnuje golfu, jezdí na motorce a rád také běhá.

Daniel Matula působí jako portfolio manažer ve společnosti REICO, která je investiční společností České spořitelny. K jeho zálibám patří zahrada a sporty všeho druhu.

Petr Veverka pracuje ve společnosti Gardiner & Theobald jako projektový manažer a je odpovědný za vedení a koordinaci týmu zajišťujícího monitoring a supervizi projektů. V oboru působí od roku 2002, kdy nastoupil do G&T. Ve svém volném čase se věnuje rodině, turistice a sportům.

Profesní organizace RICS (Královská komora kvalifikovaných znalců) byla založena v roce 1868 a zaštiťuje přes 200 profesí spjatých s nemovitostmi. Po celém světě má okolo 100 tisíc členů, v České republice registruje 110 členů.

 
 
Autor: SF/pb, Dátum 11.12.2012