/en/article/22157/tri-novacci-v-jones-lang-lasalle/ Tři nováčci v Jones Lang LaSalle

Tři nováčci v Jones Lang LaSalle

Pražská pobočka Jones Lang LaSalle se počátkem roku rozšířila o tři nové zaměstnance. Lenka Bučilová (33) nastupuje do firmy jako vedoucí PR a marketingu a nahradí tak Markétu Mikovou, která odchází na mateřskou dovolenou. Lenka přichází z Ogilvy Public Relations, kde v uplynulých dvou letech pracovala na různých projektech této agentury. Předtím působila ve společnosti Philips Česká republika, kde měla na starosti koordinaci PR a marketingových aktivit. Lenčiným největším koníčkem jsou dějiny umění, které také vystudovala na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze.

Michal Marhoul (28) se v Jones Lang LaSalle stal konzultantem rezidenčních nemovitostí. Michal pracoval v letech 2008 – 2009 jako makléř nemovitostí a obchodní a investiční poradce v české pobočce firmy Engel & Voelkers. Další profesní zkušenosti v oboru realit získal také ve společnosti Raiffeisen Bank – Real Treuhand Reality, v níž v letech 2009 – 2013 zastával pozici realitního makléře. Michal vystudoval informatiku na VŠE. Mezi jeho zájmy patří především hra na bicí, věnuje se také sportu.

Jiří Beránek (23) pracuje od února 2013 v JLLS na úselu správy nemovitostí a přináší především zkušenosti s komplexní správou obchodních center jako je OC Futurum Kolín, OC Grand Pardubice nebo retail park Severka v Liberci. Jiří přichází ze společnosti CBRE, kde pracoval v uplynulých dvou letech. Vystudoval Fakultu chemicko-technologickou na Univerzitě Pardubice. Jiří se věnuje sportu, zajímá se také o historii, obchod a finanční trhy.

 
 
Autor: SF/pb, Dátum 26.02.2013