/en/article/22292/v-topolcanoch-sa-otvoril-prvy-nakupny-park-s-nazvom-obchodne-centrum-topolis/ V Topoľčanoch sa otvoril prvý Nákupný park s názvom Obchodné centrum Topolis

V Topoľčanoch sa otvoril prvý Nákupný park s názvom Obchodné centrum Topolis

Obchodné centrum Topolis v Topoľčanoch je jedným z mála nákupných parkov, ktoré sa tento rok na Slovensku otvorili a plánujú otvoriť. Celková postavená predajná plocha je cca 7,200 metrov štvorcových. Otvorenie nákupného parku sa konalo 4. apríla 2013. Slávnostné otvorenie zorganizoval developer celého územia spoločnosť VIWO s.r.o. a investor nákupného parku spoločnosť Challfin s.r.o a spoločnosť Danicon Development, a.s. ako developer a generálny dodávateľ projektu.

„Sme radi, že práve tento projekt Topoľčanoch sa podarilo veľmi úspešne zrealizovať. Topoľčany bolo jedno z mála posledných miest tejto veľkosti na Slovensku kde nebolo postavené moderné obchodné centrum. O tom, koľko nákupných parkov bude tento rok na Slovensku dokončených rozhoduje okrem faktorov ako počasie a povolenia od úradov hlavne záujem zo strany obchodníkov. Projekt v Topoľčanoch bol od začiatku podporovaný veľkým záujmom od obchodníkov z rôznych segmentov. “ hovorí Martin Baláž, vedúci oddelenia nákupných parkov v Cushman & Wakefield na Slovensku.

„V druhej fáze projektu plánujeme otvoriť prevádzku rýchleho občerstvenia a obchodné objekty o veľkosti cca 1,700 m2. Budeme sa snažiť vytvoriť symbiózu so súčasnými obchodníkmi, ktorí už otvorili svoje prevádzky.“ hovorí Ing. Ján Spišák, zástupca investorskej spoločnosti Challfin s.r.o. a Ing. Dušan Levák za developera, spoločnosť Danicon Development, a.s.

 
 
Autor: C&W, Dátum 15.04.2013