/en/article/23726/panattoni-novym-projektovym-manazerem-se-stal-v-toman/ Panattoni: novým projektovým manažerem se stal V. Toman
Panattoni: novým projektovým manažerem se stal V. Toman

Panattoni: novým projektovým manažerem se stal V. Toman

Novým projektovým manažerem společnosti Panattoni Europe se stal Vladimír Toman. Do firmy přichází ze společnosti Tesco Stores, kde sedm let řídil výstavbu a rekonstrukce obchodních kapacita a mj. odpovídal za výstavbu prvního hypermarketu Tesco s nulovou uhlíkovou stopou v kontinentální Evropě, který byl postaven v Jaroměři. Předtím V. Toman, který je absolventem stavební fakulty ČVUT, působil jako projektant průmyslových staveb ve společnostech Bovis Lend Lease, Ruukki CZ a Lindab. „Těším se, že budeme moci využívat jeho zkušeností se stavbou ekologicky velmi šetrných staveb, protože nízká spotřeba energií a minimální emise CO2 jsou standardem všech nových výrobních a logistických staveb,“ říká Pavel Sovička, generální ředitel Panattoni Europe.

Vladimír Toman je už několikátou posilou Panattoni Europe v posledních týdnech. Díky narůstající poptávce výrobních a logistických společností po prostorech v industriálních parcích společnosti personálně rychle roste, v těchto dnech se také bude v rámci svého stávajícího sídla ve Slovanském domě stěhovat do větších prostor.

 
 
Autor: SF/pb, Dátum 08.04.2015