/en/article/24797/hruba-stavba-domu-valerian-na-kazanskej-ulici-je-hotova/ Hrubá stavba domu VALERIAN na Kazanskej ulici je hotová

Hrubá stavba domu VALERIAN na Kazanskej ulici je hotová

Už dvadsať zo šesťdesiatich štyroch budúcich bytov realitného projektu VALERIAN (www.bytyvalerian.sk) od BENCONT Development pozná svojho budúceho majiteľa. Dnes (11.7.) odovzdal staviteľ developerovi hrubú stavbu, teraz budú nasledovať dokončovacie práce na fasáde, v jednotlivých bytoch, vrátane výstavby parkoviska a úpravy bezprostredného okolia. Dom sa bude kolaudovať v prvej polovici roku 2017.

„Bratislavský obchvat, ktorý sa už onedlho stane realitou, túto, dnes niektorými podceňovanú, lokalitu výrazne zmení,“ hovorí riaditeľ spoločnosti Bencont Development Martin Šimurda. „Medializované kroky smerujúce k jeho výstavbe už realitným trhom vo Vrakuni a Podunajských Biskupiciach pohli.“

Bencont minulú jar prevzal od spoločnosti Kompleting pozemok s rozlohou 2 100 m² v Podunajských Biskupiciach na Kazanskej ulici. Stavať začal po zmenách pôvodného projektu dvoch sedemposchodových domov s cenovo dostupnými jedno, dvoj a trojizbovými bytmi. Tie majú rozlohu od 40 m² do 96 m².

Cena jednoizbového bytu s rozlohou 39,85 m² v základnom štandarde (podlaha, sanita, bezpečnostné vchodové a interiérové dvere, elektroinštalácia…) sa začína na sume 78 000 eur, v nej je zahrnuté aj parkovacie státie v spoločnej podzemnej garáži. Každý byt má vlastný balkón.

Počas prípravy hrubej stavby mali noví majitelia bytov možnosť čiastočne zasiahnuť aj do ich dispozícií (kuchynské rozvody, sanita, elektroinštalácie, dvere…).

V ponuke developera je aj sedem nebytových priestorov, vhodných ako kancelárie či prevádzky na poskytovanie služieb v celkovej výmere 522 m² a trinásť samostatných murovaných garáží pre kutilov, majiteľov motoriek alebo na parkovanie náročnejších motokúskov.

Blízkosť mestskej hromadnej dopravy a štvorprúdovej komunikácie vedúcej k hlavným bratislavským dopravným uzlom sú výhodou bývania v tejto lokalite.

 
 
Autor: Bencont, Dátum 13.07.2016