/en/article/24823/treenium-so-stromami-na-balkonoch-spustil-predaj-ponuka-najma-vacsie-byty/ Treenium so stromami na balkónoch spustil predaj. Ponúka najmä väčšie byty

Treenium so stromami na balkónoch spustil predaj. Ponúka najmä väčšie byty

Developerská skupina Greefin spustila predaj jedného z najmenej tradičných bytových komplexov v Bratislave. Ružinovský projekt Treenium totiž počíta so živými stromami na každom balkóne a zeleňou na fasáde. V ponuke je všetkých 86 bytov.

Novostavba na rohu križovatky Mierovej a Prievozskej ulice bude mať 18 poschodí a charakteristickou črtou má byť práve zeleň v bytoch. Okrem toho sa počíta s vyhliadkovou strešnou terasou s detským ihriskom, jazierkom a miestom na grilovanie. Vo vnútrobloku zasa vznikne zelené átrium.

Ceny bytov presahujú iné bratislavské novostavby a priemer za všetky ponúkané jednotky dosahuje 2 500 eur/m2 vrátane DPH. Napríklad dvojizbové byty sú v ponuke od 125– po 149-tisíc, trojizbové sa pohybujú medzi 185– až 299-tisíc. Podľa oficiálnej webstránky je niekoľko bytov rezervovaných, zvyšné sú voľné.

V porovnaní s konkurenciou ponúka Greefin relatívne veľké byty, nakoľko až 37 z nich sú trojizbové a 26 štvorizbové. Aj dvojizbové byty tvoriace zvyšných 23 jednotiek nie sú najmenšie a ich výmera začína na 39 štvorcových metroch. Predajcom je spoločnosť Herrys.

 
 
Autor: eTrend, Dátum 26.07.2016