/en/article/25051/skupina-hb-reavis-menovala-petra-ceresnika-na-poziciu-group-leasing-director/ Skupina HB Reavis menovala Petra Čerešníka na pozíciu Group Leasing Director

Skupina HB Reavis menovala Petra Čerešníka na pozíciu Group Leasing Director

Medzinárodná developerská skupina HB Reavis vymenovala Petra Čerešníka na pozíciu Group Leasing Director. Na svojej novej pozícii Peter Čerešník povedie päťtímov zodpovedných za aktivity spoločnosti týkajúce sa prenájmov a takisto divízie marketingu a IT.

V spoločnosti HB Reavis bude Peter zodpovedaťza celkovú stratégiu prenajímania, keďpovedie pracovné tímy v Bratislave, Prahe, Varšave, Budapešti a Londýne. Peter sa bude zameriavaťna prípravu riešení orientovaných na zákazníkov, budovanie vzťahov so súčasnými zákazníkmi, riadenie nových služieb akými je poradenstvo klientom pri tvorbe pracovného priestoru, či spustenie medzinárodnej siete coworkov so zameraním na rýchlo rastúce nové firmy, živnostníkov, malé podniky, či startupy.

Peter Čerešník je absolventom University of New York v Prahe a City University v Bratislave (MBA). Svoju profesionálnu kariéru strávil na vedúcich pozíciách v IT sektore, na ktorých zodpovedal za národné obchodné prevádzky ako generálny riaditeľv spoločnosti Exe a ako Country Manager v spoločnostiach Microsoft a SAS Institute.

Pavel Trenka, generálny riaditeľHB Reavis Group, k tejto zmene povedal: „Sme veľmi radi, že sa k nám Peter pridal. Ako človek prichádzajúci z IT odvetvia, ktoré sa výrazne zameriava na riešenia pre zákazníkov, prinesie do tímu HB Reavis neoceniteľné skúsenosti. Petrovou úlohou bude pomáhať s uskutočnením nášho hlavného cieľa – prinášaťdobre navrhnuté realitné riešenia zlepšujúce každodenný život našich zákazníkov.“ Peter Čerešník, Group Leasing Director: „Som veľmi rád, že sa pripojím k jednému z najväčších a najinovatívnejších európskych realitných developerov, a to v takom atraktívnom čase. Úzka spolupráca s mojimi novými kolegami a ďalšie prehlbovanie úspechu skupiny HB Reavis je peknou výzvou. Jedným z projektov, na ktorý sa mimoriadne teším je medzinárodná sieť coworkov. Chceme prepájať napríklad etablované spoločnosti a nové rýchlo rastúce firmy s podobným zameraním. Dáme tak priestor na vznik nových skutočne inovatívnych ideí, pričom máme možnosť odprezentovať, čo si pod smart riešeniami predstavujeme v 21. storočí.“

Petrovo miesto pôsobenia bude primárne v centrále skupiny v Bratislave.

 
 
Autor: HB Reavis, Dátum 02.11.2016