/en/article/8527/firma-ekonomicke-stavby-otvorila-zastupenie-v-ziline/ Firma Ekonomické stavby otvorila zastúpenie v Žiline

Firma Ekonomické stavby otvorila zastúpenie v Žiline

Spoločnosť Ekonomické stavby (ES), ktorá sa zaoberá výstavbou murovaných domov v ČR a na Slovensku, otvorila nové regionálne zastúpenie v Žiline. Po otvorení externej kancelárie v Košiciach na jeseň 2006 ide už o druhé regionálne zastúpenie spoločnosti. „K rozhodnutiu otvoriť regionálne pobočky ES nás doviedli klienti. Pomocou regionálnych centier budeme k zákazníkom bližšie,“ konštatoval riaditeľ ES Slovensko Aleš Urbánek. Okrem Žiliny a Košíc pôsobia Ekonomické stavby na Slovensku v Nitre, kde je centrála firmy pre Slovensko. Ekonomické stavby sa nedávno rozhodli expandovať do Poľska, kde začali pôsobiť prostredníctvom sesterskej spoločnosti ES Poľsko. Poľský trh bude spočiatku obsluhovaný z troch hlavných centier vo Vroclavi, Varšave a Bydgosczi, ku ktorým v ďalších rokoch podľa vzoru z Čiech pribudne deväť regionálnych kancelárií.

Ekonomické stavby každoročne realizujú a predávajú svojim klientom v Českej republike a na Slovensku viac než 300 domov. Spoločnosť Ekonomické stavby pôsobí na Slovensku pod rovnomenným názvom.

 
 
Autor: SITA - Slovenská tlačová agentúra, Dátum 14.03.2007