/en/article/20815/3x-profesni-postup-v-jlls/ 3x profesní postup v JLLS

3x profesní postup v JLLS

Projektovou manažerkou v oddělení projektových a developerských služeb pražské pobočky Jones Lang LaSalle se stala Eva Švecová (30), která do firmy nastoupila v roce 2008 a byla odpovědná za relokace firem a interiérových vestaveb. Eva Švecová vystudovala Českou zemědělskou univerzitu v Praze. Během svého studia absolvovala pobyty na vídeňské Universität für Bodenkultur a Utah State University v USA. Mluví plynně anglicky. K jejím koníčkům patří cyklistika, triatlon, architektura a design.

Jaroslav Chalupka (29) se stal senior investičním analytikem v oddělení kapitálových investic pražské pobočky JLLS. Po ukončení vysokoškolských studií v roce 2006 nastoupil jako investiční analytik do pražské pobočky poradenské společnosti DTZ. V letech 2008 – 2010 pobýval studijně v australském Sydney a po svém návratu nastoupil do pražského zastoupení JLLS jako investiční analytik. Jaroslav je absolventem Slezské univerzity v Opavě. Mluví plynně anglicky a španělsky. Relaxuje při sportu a rád cestuje.

Zdeněk Špaček (29) byl jmenován senior investičním analytikem v oddělení kapitálových investic. Zdeněk se na trhu realitních investic pohybuje od roku 2007, kdy nastoupil do společnosti King Sturge. Pracoval v investičním oddělení jak v pražské pobočce, tak v londýnské centrále. Zdeněk je absolventem Vysoké školy ekonomické v Praze a Sheffield Hallam Nottingham Trent University ve Velké Británii. Od roku 2010 je členem RICS, Královského institutu diplomovaných znalců v oboru realit a nemovitostí. Mluví plynně anglicky, ve svém volném čase rád sportuje.

 
 
Autor: SF / pb, Dátum 23.02.2012