/en/article/24217/realitna-konferencia-narks-2015/ Realitná konferencia NARKS 2015
Realitná konferencia NARKS 2015

Realitná konferencia NARKS 2015

Pozitívne zmeny vo financovaní bývania v súčasnosti ovplyvňujú celý slovenský realitný trh. Mnohí si kladú otázku, či nám nehrozí ďalšia realitná bublina. Zopakuje sa rok 2008? Tejto ako aj iným aktuálnym témam z realitného biznisu sa bude venovať najväčšia realitná konferencia NARKS 2015, ktorá sa bude konať dňa 27. novembra 2015 v Bratislave. Usporiadateľom konferencie je Národná Asociácia realitných kancelárií Slovenska.

V poradí XXI. Konferencia realitných maklérov predstaví výsledky a vývoj realitného trhu v roku 2015. V rámci panelových diskusií za účasti uznávaných makroekonomických analytikov a odborníkov na urbanistiku načrtne jeho možný budúci vývoj. Čakajú Slovensko v roku 2016 nové investície developerov? Pokryje Nitriansky kraj dopyt po nehnuteľnostiach alebo prinesie výstavba ďalšej veľkej investície do automobilového priemyslu nové impulzy do výstavby rezidenčného bývania a infraštruktúry? Cieľom konferencie NARKS je odpovedať na podobné otázky v spoločnej diskusii s odborníkmi z rôznych oblastí.

Tento ročník najväčšej realitnej konferencie na Slovensku bude významný aj pre vyššiu účasť realitných odborníkov z celého sveta. NARKS bude totiž v rovnakom čase v novembri na Slovensku hostiť medzinárodné stretnutie hlavných predstaviteľov európskej asociácie realitných profesií CEPI-CEI, ktorá má sídlo v Bruseli. Na valné zhromaždenie do Bratislavy pricestujú zástupcovia z 22 európskych krajín. Do panelovej diskusie na tému Slovensko vs. zahraničie sa zapoja aj predstavitelia jednej z najuznávanejších realitných asociácií vo svete – NAR/Realtor® z USA. Diskutovať budú o dobrej obchodnej praxi v zahraničí a u nás. Nevyhnú sa ani témam etického kódexu a vzťahov pri obchodovaní. V zmysle sloganu „Spájame profesionálov z celej Európy“, ktorý je motívom aktuálneho ročníka konferencie NARKS, sa vytvorí spoločný priestor na verejný medzinárodný dialóg a interakcie.

Súčasťou Konferencie budú tiež 3 školenia a workshopy. Tento rok aktuálne zamerané na online komunikáciu v realitách a zmeny v legislatíve a systéme udeľovania Licencie NARKS. Realitné témy doplní manažérske školenie s cieľom zvýšiť zručnosti manažérov realitných kancelárií.

Konferencia NARKS 2015 predstavuje ďalší krok ku zvyšovaniu kvality realitnej profesie a služieb poskytovaných verejnosti pri predaji, prenájme a kúpe nehnuteľností. Rozvoj realitného podnikania patrí medzi základné ciele Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska.

Oficiálna web stránka konferencie: www.narks.sk/konferencia2015

 
 
Autor: NARKS, Dátum 23.11.2015