/en/article/24246/pri-vstupe-do-bratislavy-z-d1-chce-vgp-stavat-nove-logisticke-haly/ Pri vstupe do Bratislavy z D1 chce VGP stavať nové logistické haly

Pri vstupe do Bratislavy z D1 chce VGP stavať nové logistické haly

Vjazd do hlavného mesta v smere z diaľnice D1 sa môže o niekoľko rokov významne zmeniť. Nielen výstavbou diaľničného privádzača Triblavina, ale aj budovaním nových logistických hál z dielne belgickej developerskej skupiny VGP. Od domácej spoločnosti Starland kúpila viacero pozemkov.

Parcely s výmerou niekoľkých hektárov sa nachádzajú po oboch stranách diaľnice medzi nadjazdom pri Bernolákove a nadjazdom medzi Ivankou pri Dunaji a Čiernou Vodou. Ide o zónu III územia nazvaného Triblavina, ktorá má celkovú rozlohu 56 hektárov. Vyrastú tú logistické a výrobné areály s celkovou prenajímateľnou plochou 250-tisíc m2.

„Veríme, že náš projekt s pracovným názvom VGP Park Bratislava sa svojou veľkosťou a unikátnou polohou v blízkosti hlavného mesta zaradí medzi najväčšie projekty v portfóliu našich parkov,” hovorí výkonný riaditeľ developerskej firmy Jan van Geet.

Výstavba hál sa má začať budúci rok, prvé z nich majú byť hotové až po dokončení rozostavaného privádzača. Termín jeho dokončenia stanovila Národná diaľničná spoločnosť na jar 2017.

Viac na: http://reality.etrend.sk/…ke-haly.html

 
 
Autor: Ľuboš Mistrík, eTrend, Dátum 02.12.2015