/en/article/24649/greet-vienna-2016/ GREET Vienna 2016
GREET Vienna 2016

GREET Vienna 2016

Od 30.- 31. mája 2016 sa už po štvrtýkrát koná konferencia GREET VIEDEŇ, „Global Real Estate & Economy Talks“ Vienna. Ide o poprednú rakúsku medzinárodnú B2B platformu pre komerčné nehnuteľnosti a investície s osobitným zameraním na strednú, východnú a juhovýchodnú Európu (CEE a SEE). Miestom konania je historický palác Dolného Rakúska v centre Viedne.

Ťažiskom konferencie sú domáci a zahraniční investori, ktorí hľadajú v strednej, východnej a juhovýchodnej Európe lukratívne investičné projekty. Tieto projekty sú zo všetkých segmentov realitného odvetvia: nehnuteľnosti z hoteliérstva a turizmu, logistické nehnuteľnosti a priemyselné parky, infraštruktúra, nákupné centrá, retail parky a komerčné budovy, rodinné domy, kancelárske budovy, nemocnice, domovy zdravotnej a sociálnej starostlivosti, atď.

Cieľovou skupinou GREET Vienna sú manageri medzinárodných spoločností z rôznych odvetví nehnuteľností a firmy, ktoré hľadajú alebo ponúkajú nové lokality, projekty a investičné príležitosti. Na konferencii sa tiež zúčastnia predstavitelia miest a regiónov zo strednej, východnej a juhovýchodnej Európy.

GREET Vienna stojí na pilieroch výstavy, konferencie a výmeny kontaktov (networkingu). Na konferencii budú, krajiny (CEE / SEE) prezentovať svoje realitné trhy. Slovensko bude tiež témou v programe konferencie. Vysokopostavení predstavitelia Slovenska priblížia slovenský realitný trh a predstavia investičné príležitosti. Okrem toho program konferencie zahŕňa veľké množstvo tém súvisiacich s realitami. Detailne diskutované budú.tiež globálne trendy (digitalizácia, zmena klímy, spotrebiteľstvo, demografické a sociálno-ekonomické zmeny, atď.)

Networking, diskusie ako aj večerná recepcia v prvý deň prispejú k tomu, aby spojili potenciálnych obchodných partnerov z rôznych sektorov a krajín.

Ďalšie informácie získate na: www.greetvienna.com

Kontakt:
Dipl. Ing. Ľubomíra Lacková
Regional Manager Slovensko
Kľúč RK, s.r.o., realitná a konzultačná kancelária
Tel.: : +421 907 507 507
Mail: kluc@kluc.sk

 
 
Autor: Ľubomíra Lacková, Dátum 11.05.2016