/en/article/25277/ovocne-sady-trnavka-nova-dostupna-obytna-stvrt-pre-mlade-rodiny/ OVOCNÉ SADY Trnávka: Nová dostupná obytná štvrť pre mladé rodiny

OVOCNÉ SADY Trnávka: Nová dostupná obytná štvrť pre mladé rodiny

V Trnávke pripravuje spoločnosť J&T REAL ESTATE novú obytnú štvrť OVOCNÉ SADY. Projekt ponúkne okrem kvalitného bývania aj nadštandardné možnosti pre šport, relax a príjemné trávenie času s deťmi. Bývanie v OVOCNÝCH SADOCH prinesie funkčnú a jednoduchú architektúru, cenovo dostupné bývanie a verejné priestory s dostatkom zelene. To všetko, spolu s ďalšou vybavenosťou v prízemí, vytvára ideálne podmienky nielen pre mladé rodiny.

„Chceme tejto časti Trnávky vdýchnuť život a spraviť z nej plnohodnotnú štvrť. Kým cez deň bude najväčší pohyb v blízkych obchodných a administratívnych objektoch, popoludní a podvečer územiu prinesú život obyvatelia obytných domov a ich deti. Som presvedčený, že táto nová štvrť môže pomôcť mnohým rodinám získať prvé vlastné bývanie v Bratislave,“ hovorí výkonný riaditeľ J&T REAL ESTATE Pavel Pelikán.

Projekt z dielne architektonického ateliéru GFI prinesie celkovo 1030 bytov. V prvej etape pôjde z veľkej časti o dvojizbové byty, ktoré sú ideálnym riešením pre mladé páry a rodiny s malými deťmi. V dnešnej dobe má projekt ambíciu ponúknuť najdostupnejšiu cenu na trhu vo svojom segmente a stať sa tak prirodzenou voľbou pre každého, kto hľadá mestské, zároveň kvalitné a poctivé bývanie. Súčasťou OVOCNÝCH SADOV bude park s okrasnými ovocnými stromami, detským ihriskom a priestorom na spoločné trávenie času. Ihrisko počíta s praktickou vybavenosťou pre rodičov a deti, ako sú napríklad pitná fontána, tienené plochy a lavičky či miesto určené na grilovanie. Park bude hraničiť s areálom škôlky, umiestnenej v jednom z obytných domov.

Štvrť pre aktívnych ľudí

Obyvatelia OVOCNÝCH SADOV nájdu v blízkosti najväčšie detské centrum pre trávenie voľného času KidsHouse, športové centrum Aircraft s Jump Arénou i lezeckú stenu K2. Vybavenosť dopĺňajú tiež obchodné centrá Avion Shopping park, IKEA, Pharos a Korzo s pestrou ponukou služieb. Populárny športovo-oddychový areál Zlaté piesky sa nachádza v pešej dostupnosti s priamym prepojením. Nespornou pridanou hodnotou OVOCNÝCH SADOV bude dopravná dostupnosť. V blízkosti je diaľničný obchvat a samozrejmosťou je napojenie na mestskú hromadnú dopravu.

 
 
Autor: J&T Real Estate, Dátum 13.11.2017