/en/print/25330/cushman-wakefiled-vyhrava-ocenenie-najlepsi-tim-prenajmu-kancelarii/ Cushman & Wakefiled vyhráva ocenenie najlepší tím prenájmu kancelárií

Cushman & Wakefiled vyhráva ocenenie najlepší tím prenájmu kancelárií

Realitno-poradenská spoločnosť Cushman & Wakefiled Slovensko získava ocenenie Najlepší tím prenájmu kancelárskych priestorov na Slovensku, udelené počas galavečera CiJ Awards 2018 v hoteli Grand Hotel River Park v Bratislave.

Ocenenie je uznaním vynikajúcich výsledkov dosahovaných v oblasti komerčných nehnuteľností v Slovenskej republike počas celého roka. O víťazovi rozhodujú nezávislí odborníci.

Vyhlásenie prebehlo počas slávnostného udeľovania cien, 26. novembra, ktoré už po štrnástykrát a teda štrnásty rok organizoval Roberts Publishing na Slovensku, ktorý vydáva európsky realitný magazín CiJ. CiJ Awards sú historicky najdlhšie organizované ocenenia v oblasti komerčných nehnuteľností na Slovensku, ktoré udržiavajú krok so zmenami v oblasti lokálnych, regionálnych a medzinárodných trhov s nehnuteľnosťami.

Roman Gazdík, Associate a vedúci tímu prenájmu kancelárskych priestorov v Cushman & Wakefield na Slovensku hovorí, „Sme hrdí, že sme získali toto významné ocenenie od odborníkov na trhu. Je to o kombinácii snahy, inovatívneho prístupu, tvrdej práce nášho tímu a taktiež o vzťahoch s našimi klientami. Ďakujem celému nášmu tímu a našim klientom.“

:

 
Autor: Cushman & Wakefield, Dátum 28.11.2018