/en/article/20980/konferencia-o-developmente-a-investiciach-s-poprednymi-odbornikmi/ Konferencia o developmente a investíciách s poprednými odborníkmi

Konferencia o developmente a investíciách s poprednými odborníkmi

Časopis Stavebné fórum.sk zorganizoval na utorok 27. 3. 2012 v hoteli Mercure Bratislava Centrum**** na Žabotovej ulici 2 v poradí už 8. ročník odbornej realitnej konferencie Real Estate Market > Slovensko 2012 – Development a investície. Jej program a celková dramaturgia je postavená na štyroch tematických paneloch, ako už tradične zložených z prezentačnej a diskusnej časti.

V 1. paneli nazvanom Urbanistický rozvoj a development sa jeho aktívni rečníci Roman Talaš (IUR), Martin Bumbál (R.A.U.), Ľubomír Klaučo (AUREX), Ingrid Konradová (hlavná architektka Bratislavy) a Miroslav Marynčák (starosta obce Chorvátsky Grob) zamerajú na územný plán, perspektívy ďalšej výstavby a udržateľnosť dopravnej situácie v hlavnom meste SR Bratislave.

Pavel Bartošík (Jones Lang LaSalle), Oliver Galata (CB Richard Ellis), Marek Kalma (Penta Investments), Radovan Mihálek (BBC 1 Plus), Peter Murko (PeeMDe Global) a Marek Vrbovský (HB Reavis) – panelisti 2. bloku Trh kancelárskych priestorov – zanalyzujú potenciálne lokality pre úspešnú výstavbu, zmeny na kancelárskom trhu v rokoch 2008 až 2012, aktuálne trendy kancelárskych priestorov a Bratislavu vs. ostatné hlavné mestá V4.

Porovnanie dopytových a ponukových cien nehnuteľností na bývanie, zmapovanie cenového vývoja nových bytov a nakoniec odpoveď na otázku, ktoré typy projektov sú aktuálne IN, sa v 3. paneli s názvom Rezidenčný development pokúsia objasniť Katarína Pecnová (Salans Europe LLP), Ľuboš Čema (IURIS INVEST), Daniela Danihel Rážová (BOND Reality) a Milan Murcko (YIT Reding).

Realitný trh: perspektívy a financovanie je názov posledného – 4. konferenčného panela, v rámci ktorého sa nad realitnými segmentmi s perspektívou, financovaním developerských projektov a novými riešeniami v nových projektoch zamyslia Jozef Foltýn (Proficon), Peter Bečár (PointPark Properties SK), Jozef Futrikanič (ČSOB), Pavel Pelikán (J&T Real Estate) a Štefan Šalapa (Avalon Consulting).

Konferencia je adresovaná v prvom rade zástupcom významných developerských, stavebno-investičných, finančných, právnych a poradenských spoločností, ako aj predstaviteľom miest, obcí, verejnej správy, ministerstiev či ďalším odborníkom aktívne pôsobiacim na slovenskom i medzinárodnom realitnom trhu.

Podujatie partnersky podporujú spoločnosti MS architekti s.r.o., BBC 1 Plus, Salans Europe LLP a PointPark Properties SK, s. r. o. Podrobnejšie informácie o programe, aktívnych účastníkoch a časovom rozvrhu akcie, ako aj on-line registračný formulár nájdete na webe konferencie.

 
 
Autor: SF / jup, Dátum 22.03.2012