/en/article/24210/bezrucova-residence-spusta-predaj-ceny-siahaju-az-do-vyse-styritisic-za-stvorec/ Bezručova Residence spúšťa predaj, ceny siahajú až do vyše štyritisíc za štvorec

Bezručova Residence spúšťa predaj, ceny siahajú až do vyše štyritisíc za štvorec

rudko rastúcu ponuku bývania v Bratislave dopĺňa ďalší očakávaný projekt. Bezručova Residence vstupuje do najvyššej kategórie s cenami od 3 240 do 4 320 eur za štvorcový meter s daňou. Dlho pripravovaný a menený projekt dnes spúšťa predaj. Rekonštrukcia a prestavba čiastočne pamiatkovo chránenej bývalej nemocnice sa začne na jar budúceho roka. Prví obyvatelia by sa mali do bytov oproti Modrému kostolíku sťahovať pred Vianocami 2018.

„Nie je to lacný projekt, pretože je unikátny lokalitou,“ hovorí Matej Ceconík, výkonný riaditeľ developerskej spoločnosti Bezručova Invest. Je však presvedčený, že aj o náročné bývanie s duchom miesta v historickej štvrti je záujem, čo podľa neho dokazuje aj rýchly predaj bytov v Zuckermandli.

Do predaja sa dostáva 78 bytov v šesťpodlažnej časti Bezručova 3, ktorá už má stavebné povolenie. Jednoizbové až štvorizbové byty majú výmery od necelých 25 do 156 štvorcových metrov. Okrem dvoch najvyšších podlaží nadstavby budú mať vysoké stropy so svetlou výškou okolo troch metrov, na vrchných podlažiach zas rozľahlé terasy.

Viac na: http://reality.etrend.sk/…stvorec.html

 
 
Autor: Daniel Suchý, eTrend, Dátum 19.11.2015