/en/article/24643/cubicon-gardens-v-mlynskej-doline-uz-dokoncuju-druha-faza-coskoro/ Cubicon Gardens v Mlynskej doline už dokončujú, druhá fáza čoskoro

Cubicon Gardens v Mlynskej doline už dokončujú, druhá fáza čoskoro

V bratislavskej Mlynskej doline pri študentských internátoch a obchodnom centre po dlhšom pozastavení a neskôr rozmrazení výstavby dokončujú prvú etapu rezidenčného komplexu Cubicon Gardens. Developerská spoločnosť JF Hamilton Group chystá aj druhú fázu.

Prvá etapa pozostáva z troch bytových domov, stavebné časti sú už dokončené a bežia kolaudačné konania jednotlivých stavieb. Projekt priniesol 126 bytov za ceny okolo 2 300 až 2 400 eur/m2 vrátane DPH. Podľa oficiálnej webstránky je približne polovica bytov voľná.

„V súčasnosti pripravujeme druhú etapu,” pre TREND Reality približuje Boris Nemčovič, riaditeľ slovenských aktivít developera. V tesnom susedstve existujúcej fázy má vyrásť trojica bytových domov podobných tým existujúcim. Jeden z nich bude ale akoby dvojitý.

„Chceme tu celkovo postaviť 200 bytov, podobne koncipovaných ako v prvej etape. Tiež počítame s vyšším štandardom,” vysvetľuje B. Nemčovič. Ceny zatiaľ nie sú známe, podľa zástupcu spoločnosti sa na ešte pracuje na výslednom cenníku. Štart výstavby druhej fázy je naplánovaný na jeseň tohto roka s dokončením o dvadsať mesiacov.

Viac na: http://reality.etrend.sk/…coskoro.html

 
 
Autor: Ľuboš Mistrík, eTrend, Dátum 10.05.2016