/en/article/24478/podunajske-biskupice-sa-rozrastu-o-133-bytove-oppidum/ Podunajské Biskupice sa rozrastú o 133-bytové Oppidum

Podunajské Biskupice sa rozrastú o 133-bytové Oppidum

Roh križovatky Kazanskej a Uzbeckej ulice v bratislavských Podunajských Biskupiciach bude čoskoro vyzerať inak. Developerská spoločnosť Oppidum, s.r.o., so sídlom v Malackách tu chystá výstavbu dvoch objektov – menšieho trojpodlažného a väčšieho desaťpodlažného.

Projekt, ktorého predaj spustili len koncom februára prinesie celkovo 133 bytov a 196 parkovacích miest v podzemí. Byty vzniknú v dvoch častiach, jednu tvorí vyšší objekt umiestnený priamo na križovatke s občianskou vybavenosťou na prízemí a druhý je menší za budovou. Architektúrou pripomína skôr radové rodinné domy.

Ceny bytov sú v oboch objektoch prakticky identické, i keď v tom menšom a komornejšom vznikne len 22 jednotiek. Väčšinu z nich však investor označuje ako apartmány.

Ceny dosahujú približne 1 800 eur/m2 vrátane DPH, v súčasnosti je niekoľko bytov rezervovaných. Najlacnejšie byty sú v ponuke za 61-tisíc.

Viac na: http://reality.etrend.sk/…oppidum.html

 
 
Autor: Ľuboš Mistrík, eTrend, Dátum 07.03.2016