/en/article/25122/cushman-wakefield-vyhrava-ocenenia-v-styroch-kategoriach/ CUSHMAN & WAKEFIELD VYHRÁVA OCENENIA V ŠTYROCH KATEGÓRIÁCH

CUSHMAN & WAKEFIELD VYHRÁVA OCENENIA V ŠTYROCH KATEGÓRIÁCH

Bratislavská kancelária poradenskej firmy Cushman & Wakefield získala úžasné ocenenia počas galavečera CiJ Awards v nasledujúcich kategóriách: Najlepšia spoločnosť správy nehnuteľností, Najlepší kancelársky prenájom, Najlepší maloobchodný prenájom a Najlepší Fit-out roka 2016. Ocenenia sú uznaním vynikajúcich výkonov dosahovaných v oblasti komerčných realít v Slovenskej republike. O víťazovi rozhodujú nezávislí odborníci.

Vyhlásenie prebehlo na včerajšom slávnostnom udelení cien, 1. decembra, ktoré každoročne organizuje Roberts Publishing, ktorý mesačne vydáva európsky realitný magazín CiJ.

Cristina Dumitrache, Managing Partner v Cushman & Wakefield na Slovensku, povedala “Sme poctení a hrdí, že sme získali tieto dôležité ocenenia od odborníkov na trhu- je to o kombinácii snahy, inovatívneho prístupu a úžasných ľudí, ktorí spoločne poskytujú služby najvyššej kvality pre našich klientov. Ďakujem celému nášmu tímu a našim klientom!”.

 
 
Autor: C&W, Dátum 05.12.2016