/en/article/25225/dubravsky-tujetoin-skolaudoval-dva-domy-kolaudacia-tretieho-prave-prebieha/ Dúbravský TUJETOIN skolaudoval dva domy, kolaudácia tretieho práve prebieha

Dúbravský TUJETOIN skolaudoval dva domy, kolaudácia tretieho práve prebieha

Všetky tri etapy projektu Tujetoin budú čoskoro skolaudované: prvá bola skolaudovaná v marci 2016, druhá na konci apríla 2017, tretia bude skolaudovaná najneskôr do júna 2017.

Bencont Development finišuje s dokončením dúbravského projektu Tujetoin. Minulý týždeň skolaudoval druhú etapu projektu na Dúbravčíckej ulici.

Voľných je tu z pôvodných 144 bytov už len deväť, najmä dvojizbových, apartmánov v cene od 117 000 euro.

„Teším sa, že so záujemcami o bývanie v Dúbravke sme našli spoločnú reč,“ hovorí riaditeľ BENCONT Development Martin Šimurda. „Po dokončení tretej etapy sa chceme ešte venovať čiastočnému skrášleniu okolitých pozemkov v našom a obecnom vlastníctve,“ dodáva.

Investor v rámci úpravy okolia pre budúcich majiteľov a ľudí bývajúcich v okolitej zástavbe už minulý rok vymenil povrch chodníka pozdĺž Dúbravčickej ulice v dĺžke 450 metrov a plánuje pomôcť aj okolitej zeleni.

Dúbravka má výbornú infraštruktúru

Kvalitná občianska vybavenosť a kľud sú jednoznačnými výhodami Dúbravčíckej ulice. Konečná električiek, blízkosť diaľnice a teda rýchly prístup do centra mesta umožnia budúcim majiteľom bytov bývať v pokojnom prostredí pri Devínskej Kobyle, no stále na dosah pracovných povinností kdekoľvek v Bratislave. Bratislavská mestská časť Dúbravka má aj výbornú infraštruktúru služieb. K TUJETOIN je najbližšie obchodný dom Atrium Saratov so supermarketom Billa a s výberom ďalších obchodov. A Bory Mall sú hneď za rohom…

 
 
Autor: Bencont, Dátum 24.05.2017