/en/article/12673/v-bratislavskych-iii-veziach-sa-uz-kolauduje/ V bratislavských III Vežiach sa už kolauduje

V bratislavských III Vežiach sa už kolauduje

V polyfunkčnom komplexe III Veže developerov Cresco Group a Quinlan Private Golub na Bajkalskej ulici v Bratislave pokročila finalizácia stavebných a remeselných prác na všetkých troch obytných vežiach. V 1. a 2. výškovej budove už prebieha kolaudačné konanie a tento proces je pred záverom. Podľa investora sa v súčasnosti naplno rozbehli aj prípravy na samotné odovzdávanie bytov budúcim majiteľom.

Záujem o bývanie v polyfunkčnom komplexe, ktorého výstavba sa začala v roku 2006, bol a je veľký. A nielen v menších, ale aj veľkorozmerných bytoch. Z celkového počtu 633 bytov na 24 nadzemných podlažiach je predaných už vyše 523. Práce na 3. veži pokračujú podľa harmonogramu a investor, keďže je z polovice celá predaná, nemá dôvod uvažovať o pozastavení jej výstavby.

„O obrovskom záujme možno hovoriť aj v prípade obchodných priestorov v komplexe III Veže,“ hovorí Petra Veselá, marketingová riaditeľka spoločnosti Cresco Group. Prenajatých je už 90 % z nich, čo potvrdzuje úspešnosť projektu. „K novým biznis nájomníkom budú patriť dve banky, potraviny, čistiareň, kvetinárstvo, lekáreň, tri kaviarne, pizzeria, Steak House, čínska reštaurácia, fastfood s morskými špecialitami, DVD požičovňa, obuv, PNS a dvaja mobilní operátori. Usilujeme sa celú výstavbu ukončiť čo najskôr, a tak umožniť majiteľom prevziať si nové byty v prvej polovici tohto roku a užívať výhody komplexu so všetkými jeho službami,“ uzatvára Veselá.

 
 
Autor: CG / key2b.sk / jup, Dátum 06.02.2009