/en/article/17202/best-of-realty-vstupuje-do-12-rocniku/ Best of Realty vstupuje do 12. ročníku

Best of Realty vstupuje do 12. ročníku

Soutěž „Best of Realty – Nejlepší z realit“ otevírá již svůj 12. ročník. O nominaci na ocenění titulem „Best of Realty – Nejlepší z realit 2010“ se až do pátku 3. září 2010 mohou ucházet tuzemské stavby dokončené a zkolaudované po 1. lednu 2009.

Každoročně jsou v soutěži oceňovány projekty, které v uplynulém období přispěly k růstu úrovně českého realitního trhu a dokládají schopnosti developerů, architektů, projektantů, stavitelů i realitních agentů, a to v několika kategoriích: rezidenční projekty, nová administrativní centra, rekonstruované kanceláře, obchodní centra a hotely. Vedle toho získává Zvláštní cenu poroty projekt, který se za příslušné období výjimečným způsobem zasloužil o rozvoj českého realitního trhu, Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (ARTN) zase uděluje zvláštní cenu „Award for Excellence“ osobnosti, která se významně zasloužila o rozvoj oboru. V neposlední řadě mohou dát hlas nejlepšímu realitnímu projektu bez výběru kategorií i laici, hlasující na webu soutěže www.bestofrealty.cz a prostřednictvím webů mediálních partnerů.

Uchazeči o titul „Best of Realty – Nejlepší z realit 2010“ v některé z vypsaných kategorií musí organizátorovi soutěže nejpozději do 3. září 2010 zaslat elektronickou přihlášku – vyplněný nominační formulář (www.bestofrealty.cz, www.bestofrealty.com) a na jeho adresu doručit CD s kvalitními fotografiemi exteriéru a interiéru projektu. V loňském roce se o titul „Nejlepší z realit“ ucházelo 43 projektů v pěti základních kategoriích a tři projekty v kategorii Zvláštní cena poroty.

 
 
Autor: SF / pb, Dátum 25.06.2010