/en/article/18756/voderady-one-fashion-outlet-otvoria-na-jar-buduceho-roku/ Voderady: One Fashion Outlet otvoria na jar budúceho roku

Voderady: One Fashion Outlet otvoria na jar budúceho roku

Developerská spoločnosť Realiz získala stavebné povolenie na výstavbu outletového centra One Fashion Outlet v lokalite Jozefov Dvor pri Voderadoch v Trnavskom regióne. Otvorenie je naplánované na jar 2012, čo je mierny posun oproti pôvodnému návrhu, ktorý rátal s koncom tohto roka. Generálnym dodávateľom stavby za 75 mil. eur je slovenská stavebná spoločnosť HANT BA, o architektonický návrh sa postaralo londýnske štúdio Holder Mathias Architects. V 1. fáze vyrastie 16-tisíc m2 predajnej plochy s vyše 70 značkovými módnymi a športovými obchodmi.

Výstavba One Fashion Outlet je rozdelená do 3 fáz s celkovou predajnou plochou 36,5-tisíc m2. V nákupnom parku bude okolo 130 obchodov, obchodné a reštauračné priestory, oddychová zóna s jazierkom, detské ihrisko a parkovisko a takmer 2 500 parkovacích miest. Spoločnosť Realiz vznikla v roku 2005 a zameriava sa na zhodnotenie majetku investorov formou developerských aktivít od akvizície pôdy až po realizáciu projektu na kľúč. Za rozhodnutím vybudovať outlet stojí podľa nej fakt, že Slovensko ako jediná z krajín V4 takýto projekt zatiaľ nemá.

 
 
Autor: SITA, Dátum 16.02.2011