/en/article/18987/tvo-europe-property-services-jmenovala-dva-nove-cleny-dozorci-rady/ TVO Europe Property Services jmenovala dva nové členy dozorčí rady

TVO Europe Property Services jmenovala dva nové členy dozorčí rady

Michal Kratochvíl (31) působí ve společnosti TVO od roku 2009. Před svým příchodem do TVO působil jako analytik ve společnostech Orco Property Management Group, Accenture a GE Money Bank. V TVO vede finanční a účetnické oddělení, zodpovídá za rozvoj provozních rozpočtů pro všechny pobočky TVO a koordinuje reportování společnosti pro zastoupení v České repubice, Maďarsku, Polsku, na Slovensku a v Bulharsku. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze se zaměřením na korporátní finance, management účetnictví a korporátní účetnictví. Mluví plynule česky, slovensky, německy a anglicky.

Lukáš Brandejs (32) je další člen týmu, který přišel do TVO v roce 2009 z Orco Property Group. Zodpovídá za úvěrové řízení a pohledávky klientů vlastníků nemovitostí TVO a věnuje se také přípravě a vyjednávání podmínek pro nájemce vlastníků budov. Má bakalářský titul z oboru ekonomie a práva z Masarykovy Univerzity v Brně a titul Masters v oboru Industrial Property Rights z Metropolitan University v Praze. Před svým působením v Orco a TVO pracoval na pozici vyššího soudního úředníka u Městského soudu v Praze. Mluví plynně česky a anglicky.

 
 
Autor: SF / zs, Dátum 30.03.2011