/en/article/21333/rezidence-zahrada-start-1-etapy/ Rezidence Zåhrada: start 1. etapy

Rezidence Zåhrada: start 1. etapy

Společnost MS development po zimním přerušení prací zahájila v Lysé nad Labem výstavbu rezidenčního projektu Zåhrada, konkrétně její 1. etapy – tu představují dva bytové domy Jasmín a Modřín s celkem 37 byty, s kavárnou a dvěma prostory pro podnikání. Start výstavby je spojen s dny otevřených dveří, které se konají od čtvrtka 21. do soboty 23. června přímo na místě výstavby, a zvláštní prodejní akcí – kupcům, kteří uzavřou smlouvu do 23. června, developer zaplatí letní dovolenou až do výše 50 000 Kč.

Dokončení první etapy nízkoenergetického projektu Zåhrada, který je charakteristický konceptem sousedského bydlení a propojením se širokou škálou služeb pro majitele bytů, je plánováno na léto příštího roku.

„Po přerušení stavby v zimních měsících jsme navázali na podzimní přípravné zemní práce. Generální dodavatel v současné době pracuje na základech obou bytových domů,“ říká Michal Šourek, ředitel developerské společnosti MS development. „Kolaudace a následné převzetí bytů v domech Jasmín a Modřín jsou stanoveny na červenec až září 2013.“

 
 
Autor: SF / pb, Dátum 05.06.2012