/en/article/22840/p3-p-becar-a-t-micek-povysili/ P3: P. Bečár a T. Míček povýšili

P3: P. Bečár a T. Míček povýšili

Společnost PointPark Properties (P3), specializovaná na development a správu logistických nemovitostí, jmenovala Petra Bečára na místo výkonného ředitele firmy pro střední a východní Evropu. Na nově vytvořenou pozici ředitele pro Českou republiku současně nastoupil Tomáš Míček.

Peter Bečár (32) vystudoval strategický management na Univerzitě Komenského v Bratislavě. Podnikání se věnuje od svých 18 let, kdy založil společnost WebCom Ltd. a poté i firmu Comsultia Ltd. Díky své znalosti slovenského trhu byl od roku 2007 odpovědný za vybudování pobočky P3 v Bratislavě, kde začínal jako obchodní ředitel a následně zastával post výkonného ředitele pro Českou republiku a Slovensko. Je svobodný, hovoří anglicky a částečně německy. Mezi jeho záliby patří cestování, sport a hudba.

Tomáš Míček (43) vystudoval na brněnské VUT obor stavební inženýrství a management. Pracoval ve společnosti ProLogis Czech Republic na manažerských pozicích a rovněž jako projektový manažer ve společnosti TK Development. Je ženatý, hovoří anglicky a částečně německy. Mezi jeho záliby patří současné výtvarné a filmové umění a sport.

 
 
Autor: SF/pb, Dátum 08.01.2014