/en/article/24144/obytne-ceresne-v-dubravke-sa-rozrastaju/ Obytné Čerešne v Dúbravke sa rozrastajú

Obytné Čerešne v Dúbravke sa rozrastajú

Čerešne spustili druhú etapu. Do predaja nových bytov v Bratislave tak pribudlo ďalších zhruba deväťdesiat jednotiek, ktoré doplnili rozbehnutú prvú fázu. Developerská spoločnosť ITB však už nehovorí o etapizácii, ale predaji a výstavbe celého súboru naraz.

„Vďaka vývoju na realitnom trhu sme sa rozhodli postaviť projekt ako jeden celok,“ hovorí Ivan Rolný, konateľ developerskej firmy. Naráža tým na veľký záujem kupujúcich o rezidenčné projekty v hlavnom meste i tempo predaja úvodnej fázy predstavenej na jar tohto roka.

Kapacita projektu v Dúbravke v lokalite známej ako Polianky tak dosiahla 173 bytov v ôsmich blokoch. „Dnes je predaných 47 bytov a ďalších 5 rezervovaných,“ približuje I. Rolný. Kým prvých 95 bytov predáva investor od mája, zvyšok pribudol do predaja až v polovici septembra.

Ceny bytov sa pohybujú na úrovni okolo 2 100 eur/m2 vrátane DPH, podľa konateľa ich mierne zvyšovali od spustenia predaja. V cene je i pivnica a štandardné vybavenie. Oficiálny web Čerešní stále hovorí o zvýhodnenej cene platnej na určitý počet bytov. Viac na: http://reality.etrend.sk/…rastaju.html

 
 
Autor: Ľuboš Mistrík, eTrend, Dátum 15.10.2015