/en/article/25217/odborna-porota-ceeqa-udelila-spolocnosti-hb-reavis-titul-developer-roka-2017/ Odborná porota CEEQA udelila spoločnosti HB Reavis titul Developer roka 2017

Odborná porota CEEQA udelila spoločnosti HB Reavis titul Developer roka 2017

Medzinárodná developerská skupina HB Reavis si na výročnom podujatí Gala & Industry Awards vo Varšave prevzala ocenenia Developer of the Year (Developer roka) a Company of the Year (Spoločnosť roka) udelené v rámci vyhlásenia výsledkov CEEQA (Central and Eastern European Real Estate Quality Awards). Slávnostné odovzdávanie cien bolo organizované v spolupráci s Financial Times a zúčastnilo sa ho viac ako 800 zástupcov popredných real estate spoločností z viac ako 50 krajín.

Spoločnosť HB Reavis si vyslúžila uznanie odbornej komisie a porotcov za pozoruhodné úspechy po výnimočnom roku, v ktorom sa jej podarilo dokončiť viacero projektov vrátane štyroch kancelárskych budov v Poľsku a na Slovensku a takisto maloobchodného projektu v Českej republike. Celková rozloha týchto stavieb dosiahla 136 700 m2, vďaka čomu sa spoločnosti podarilo za jediný rok odovzdať do užívania najväčšiu plochu komerčných priestorov v jej doterajšej histórii. Počas slávnostného gala večera bol vyzdvihnutý aj projekt Varso Place vo Varšave. Tento viacúčelový komplex pocita s prenajimatelnou plochou 145 000 m2 a jeho súčasťou bude aj mrakodrap navrhnutý architektonickým štúdiom Foster + Partners, ktorý sa po dokončení v roku 2020 so svojou výškou 310 metrov stane jednou z najvyšších budov v Európe.

Udeľovanie ocenení CEEQA je každoročne najprestížnejšou udalosťou, na ktorej sa oceňuje práca spoločností real estate sektora z 18 krajín strednej a východnej Európy a takisto z juhovýchodnej Európy. HB Reavis si tento rok z podujatia odniesol hneď dve ocenenia. Titul Company of the Year (Spoločnosť roka), bol ako čestné uznanie udelený na základe hlasovania 800 členného publika, zástupcov popredných real estate spoločností, z viac ako 50 krajín, ktorí sa tohto gala večera zúčastnili. Ocenenie Developer of the Year (Developer roka) udelila odborná porota CEEQA. Tieto dve ocenenia dokazujú, že spoločnosť HB Reavis sa teší nielen veľkému uznaniu zo strany odbornej poroty, ale aj širokej odbornej verejnosti. „Získané ocenenia sú motiváciou pre celý náš tím a sú pre nás záväzkom do budúcnosti. Sú dôkazom vhodne zvolenej stratégie, v ktorej budeme pokračovať tak, aby naše projekty prinášali kvalitu do života nie len odborníkom, ale najmä našim klientom, užívateľom a širokej verejnosti,“ dodal Pavel Trenka, CEO, HB Reavis Group.

 
 
Autor: HB Reavis, Dátum 15.05.2017