/en/article/11783/hb-reavis-group-na-mnichovskom-veltrhu-expo-real-uz-po-stvrty-raz/ HB Reavis Group na mníchovskom veľtrhu Expo Real už po štvrtý raz

HB Reavis Group na mníchovskom veľtrhu Expo Real už po štvrtý raz

Developerská spoločnosť HB Reavis Group predstavila svoju aktuálnu expozíciu návštevníkom realitného veľtrhu v Mníchove. „V stánku s výmerou zväčšenou na viac ako 80 m2 sme ako jediná slovenská firma predstavili svoje referenčné projekty. Ich rozsahom i kvalitou sme demonštrovali odhodlanie naďalej dominovať slovenskému realitnému trhu,“ zhodnotil Roman Karabelli, manažér pre korporátnu komunikáciu zo spoločnosti HB Reavis Group a.s. Jadro expozície spoločnosti HB Reavis Group tvorili veľký iluminovaný model multifunkčného komplexu Twin City, ďalej kancelársky komplex Apollo Business Center II, pripravovaná sieť obchodno-zábavných centier Aupark a projekty v oblasti logistických centier. Expo Real je prestížnym výstavným podujatím, na ktorom sa stretávajú profesionáli z realitného biznisu z celého sveta. Mníchov hostil toto podujatie už po jedenásty krát. Počet návštevníkov každoročne rastie, tento rok presiahol číslo 42 000. Na ploche 74 000 m2 sa im predstavilo 1 856 vystavovateľov zo 45 krajín. V tomto ročnom období ide o najsledovanejšiu udalosť v realitnom odvetví, ktorej súčasťou sú aj odborné panelové diskusie. HB Reavis Group sa ako najvýznamnejší slovenský developer na realitnom veľtrhu predstavil už po štvrtý raz.

HB Reavis Group je spoločnosť, ktorá na slovenskom realitnom trhu pôsobí už od roku 1993. V priebehu minulého roka expandovala aj do Česka a Maďarska. Medzi jej najvýznamnejšie dokončené stavby patrí nákupné centrum Aupark, Apollo Business Center I a CBC I-II – všetky v Bratislave. V investičnom pláne, ktorý len na Slovensku a v Česku dosahuje poldruha miliardy eur, dominuje multifunkčné Twin City a kancelársky komplex CBC III-V. Po úspešnej realizácii nákupno-zábavného komplexu Aupark v hlavnom meste sa spoločnosť HB Reavis Group rozhodla vybudovať Auparky nielen v ďalších regionálnych centrách Slovenska, ale aj v susednej Českej republike. Aupark bude teda stáť v Žiline, Košiciach, Trenčíne, Piešťanoch, Ružomberku, Brne, Ostrave, Hradci Králové a v Karvinej.

 
 
Autor: SF / jup, Dátum 10.10.2008