/en/article/18507/ceny-najmov-v-aupark-tower-v-minulom-roku-mierne-vzrastli/ Ceny nájmov v Aupark Tower v minulom roku mierne vzrástli

Ceny nájmov v Aupark Tower v minulom roku mierne vzrástli

Ceny nájmov v administratívnom objekte Aupark Tower zaznamenali v minulom roku mierny rast. Ako pre agentúru SITA uviedol Roman Karabelli, hovorca spoločnosti HB Reavis Group, ktorá za bratislavským projektom stojí, firma predpokladá pokračovanie tohto trendu aj v roku 2011. Podľa Karabelliho súvisí tento nárast s minuloročným utlmením či úplným zastavením viacerých projektov kvôli kríze, následkom čoho dopyt na trhu prevýšil ponuku.

Ceny nájmov v Aupark Tower firma nechcela konkretizovať, podľa vyjadrení Karabelliho sú však vyššie, ako je priemer v Bratislave za priestory typu A, ktoré sa v súčasnosti pohybujú na úrovni 12 eur za meter štvorcový. „Priemerné nájomné v Aupark Tower presahuje túto sumu, keďže ide o našu prémiovú nehnuteľnosť s výbornou polohou,“ spresnil Karabelli. Ako ďalej uviedol, momentálne je Aupark Tower zazmluvnený na 100 % pričom priemerná dĺžka nájomných kontraktov je sedem až osem rokov.

 
 
Autor: SITA, Dátum 11.01.2011