/en/article/19197/umc-mieri-do-logistickeho-centra-v-novom-meste-nad-vahom/ UMC mieri do logistického centra v Novom Meste nad Váhom

UMC mieri do logistického centra v Novom Meste nad Váhom

Člen holdingovej skupiny SkyTec Group SA – spoločnosť Universal Media Corporation Slovakia (UMC), zaoberajúca sa výrobou spotrebnej elektroniky, si v logistickom parku Log Center Nové Mesto nad Váhom prenajala skladové plochy s veľkosťou 4 tis. m2. Podľa obchodného riaditeľa UMC Petra Šmatralu na udržanie tempa rastu výroby potrebovali strategicky umiestnené skladové priestory v relatívne krátkom čase, spĺňajúce vysoké požiadavky na kvalitu a vzdialenosť od výrobnej haly.

Nové priestory podľa Petra Očovana zo spoločnosti Cushman & Wakefield, ktorá sa na transakcii podieľala, pozitívne ovplyvnia náklady UMC na prevádzku a dopravu. „Vďaka blízkosti k existujúcej prevádzke, Log Center bol najvhodnejšou alternatívou spomedzi všetkých logistických centier na západnom Slovensku. Tieto moderné skladové priestory spĺňali požiadavky spoločnosti UMC nielen svojou polohou, ale aj vhodnou veľkosťou a kvalitou,“ spresnil Očovan.

 
 
Autor: SITA / jup, Dátum 28.04.2011