/en/article/20237/juraj-sastinsky-posilnuje-vedenie-lordshipu/ Juraj Šaštinský posilňuje vedenie Lordshipu
Juraj Šaštinský posilňuje vedenie Lordshipu

Juraj Šaštinský posilňuje vedenie Lordshipu

Vedenie skupiny Lordship v Prahe dopĺňa od novembra 2011 Juraj Šaštinský, ktorý sem prechádza z finančnej skupiny Penta Investments, kde pôsobil ako projektový riaditeľ v divízii Real Estate. V Pente pracoval od vzniku divízie v roku 2005. Podieľal sa na riadení projektu Digital Park, ktorého 3. fáza je v súčasnosti vo výstavbe. Participoval aj na príprave ďalších, bytových i administratívnych projektov.

V Lordship postupne preberie vedenie spoločnosti a nastúpi na pozíciu Managing Director. Bude zodpovedať za vedenie spoločnosti, tvorbu stratégie a jej implementáciu. Bude riadiť všetky projekty skupiny v ČR a SR. V súčasnosti sa zaoberá projektom Kamenné námestie, ktorého súčasťou je aj prestavba hotela Kyjev.

Skupina Lordship sa sústreďuje na investície do nehnuteľností a developmentu v kancelárskom, obchodnom a hotelovom segmente. Svoju činnosť zahájila v roku 1989 vo Veľkej Británii. Pražská kancelária vznikla v roku 1991. Na slovenskom trhu pôsobí od roku 2003. V ČR získala niekoľko významných ocenení za stavby, ktoré realizovala. K najúspešnejším projektom patrí Jungmannova Plaza, Pankrác House, Brno Business Park, Domy Heroldovy sady či Obchodní dům Petrov.

Zdroj a foto – Neuropea Communication

 
 
Autor: SF / jup, Dátum 03.11.2011