/en/article/21015/viac-ako-82-bytov-v-river-parku-uz-ma-svojho-majitela/ Viac ako 82 % bytov v River Parku už má svojho majiteľa

Viac ako 82 % bytov v River Parku už má svojho majiteľa

Spoločnosť J&T Real Estate začala s predajom 170 rezidencií v River Parku v lete 2007. Do dnešného dňa našlo svojho majiteľa viac ako 82 % z nich. Dnes je na predaj posledných 29 voľných bytov. „Predstavy našich klientov o bývaní sa podľa všetkého zhodujú s tým, čo River Park ponúka, inak by sme nedosiahli také krásne čísla. Len od začiatku tohto roka sme v River Parku predali 4 rezidencie,“ konštatuje výkonný riaditeľ J&T Real Estate Pavel Pelikán. K dispozícii sú stále dvojizbové byty, posledné 3 trojizbové, 5 štvorizbových, ale aj 4 rezidencie s voľnou dispozíciou v River House priamo nad riekou.

River Park je dnes už etablovaným projektom na ľavom brehu Dunaja. Úspešne oživil nábrežnú promenádu a rozšíril historické centrum Bratislavy. Rezidenti môžu využívať výhody členov klubu River Park Owner's Club, ako sú vstup do Wellnes Zion Spa, zľavy na skipasy vo vybraných tatranských strediskách, hoteloch alebo obchodíkoch v River Parku. Jeho obyvatelia majú iba na skok štýlové reštaurácie, poštu, lekáreň, banku, prémiové potraviny, galériu, tanečnú školu či kníhkupectvo. River Park ponúka v súčasnosti aj byty na dlhodobý prenájom. Súčasťou takéhoto nájmu v Long Stay Apartments je i vstup do Wellnes Zion Spa.

 
 
Autor: SITA, Dátum 29.03.2012