/en/article/24602/ruzinovske-jarabinky-spustili-predaj-prvej-fazy/ Ružinovské Jarabinky spustili predaj prvej fázy

Ružinovské Jarabinky spustili predaj prvej fázy

Do ponuky novostavieb v hlavnom meste pribudol projekt Jarabinky. V prvej fáze je v predaji 120 jednoizbových až trojizbových bytov v cenách okolo 2 000 až 2 200 eur za štvorcový meter. Výstavba by sa mala reštartovať v júni tohto roku. Ide o dokončenie pred krízou rozostavaného a dlho pozastaveného projektu Jarabiny.

Projekt podľa návrhu štúdia SPDe architekti vyrastie v bratislavskom Ružinove, v zóne Mlynské Nivy – Západ, medzi Jarabinkovou ulicou a Mlynskými nivami. Stavať sa bude v troch etapách. Prvá má byť hotová do konca budúceho roka. Výstavba bude postupovať smerom od Jarabinkovej ulice k Mlynským nivám, ako posledná sa má stavať najvyššia budova.

Zástavba sedempodlažných blokov doplnených o 16-podlažnú dominantu vytvorí uzavreté dvory. V štyroch blokoch prvej etapy je v ponuke 33 jednoizbových, 59 dvojizbových a 28 trojizbových bytov. Výmery pri jednoizbákoch sa pohybujú od 40 do 56 štvorcových metrov, pri dvoch izbách od necelých 44 do vyše 57 štvorcov a pri trojizbákoch od 65 do 110 m2.

Ceny sa začínajú od 96-tisíc eur, pri dvojizbových od 115-tisíc a trojizbové byty sa predávajú od takmer 152-tisíc do vyše 230-tisíc eur. Ku každému bytu je balkón alebo loggia, niektoré majú aj terasu alebo predzáhradku.

Viac na: http://reality.etrend.sk/…ej-fazy.html

 
 
Autor: Daniel Suchý, eTrend, Dátum 21.04.2016