/en/article/24609/office-box-nove-kancelarske-priestory-v-bratislave/ OFFICE BOX – nové kancelárske priestory v Bratislave

OFFICE BOX – nové kancelárske priestory v Bratislave

V mnohých kancelárskych budovách, najmä v hlavnom meste prebiehajú rekonštrukcie, aby spĺňali trend kvalitných priestorov. Súčasnému trendu sa nevyhla ani kancelárska budova nachádzajúca sa v blízkosti biznis zóny Galvániho/Avion s novým názvom OFFICE BOX.

Projektový manažment poradenskej spoločnosti Cushman & Wakefield, vedený Radoslavom Blažom zabezpečil rekonštrukciu budovy a jej areálu, pričom spoločnosť má v súčasnosti na starosti aj správu nehnuteľnosti a prenájom priestorov.

Ján Bryndza, vedúci kancelárskeho tímu v Cushman & Wakefield na Slovensku hovorí: „Na základe požiadaviek nájomcov sme pristúpili k rekonštrukcii budovy z roku 2007, čím sme zvýšili počet parkovacích státí, ktoré sú v danej lokalite požadované a zaviedli novú vzduchotechniku, ktorá umožní ešte efektívnejšie využívanie vnútorných kancelárií. OFFICE BOX je dizajnovaný pre skupinu nájomcov, ktorí hľadajú nové kancelárie vo funkčnom štandarde s nízkymi nákladmi na užívanie.“

OFFICE BOX má vynikajúcu dostupnosť na hlavné diaľničné ťahy a ponúka moderné kancelárske priestory na piatich podlažiach o rozlohe viac ako 4 000 m2 s dostatočnými parkovacími možnosťami.

 
 
Autor: C&W, Dátum 25.04.2016