/en/article/15524/konferencia-real-estate-market-slovakia-2009-realitny-trh-v-retrospektive-aj-perspektive/ Konferencia Real Estate Market > Slovakia 2009: Realitný trh v retrospektíve aj perspektíve

Konferencia Real Estate Market > Slovakia 2009: Realitný trh v retrospektíve aj perspektíve

Niektoré z naliehavých otázok dneška – či už v globálnom alebo lokálnom kontexte – si pred blížiacim sa koncom roka 2009 opätovne žiadajú primerané a fundované odpovede. Ostáva koniec svetovej hospodárskej krízy stále v nedohľadne, alebo zotavenie národných ekonomík je už len otázkou krátkeho času? Má realitný trh vôbec potenciál rehabilitovať sa v pôvodnom – predkrízovom rozsahu? Ako sa poučenie z uplynulého roka odrazilo na marketingovej stratégii developerov a ako na tieto zmeny zareagovala sféra legislatívy?

Nad takýmito a podobnými problémami sa budú zamýšľať aktívni účastníci 5. ročníka medzinárodnej odbornej konferencie Real Estate Market > Slovakia 2009 – Veľtrh investičných príležitostí, ktorú internetový časopis Stavebné fórum.sk zorganizoval na 24. novembra 2009. Hlavnými tematickými panelmi podujatia sa stanú Realitný trh – vývoj v roku 2009 a perspektívy, Novinky na poli práva a daní a Financovanie developerských projektov. Ide o najvýznamnejšie oblasti, ktoré sa pravidelne odrážajú aj v dramaturgickej a obsahovej štruktúre nášho portálu.

Akcia určená najmä manažérom a zástupcom významných developerských, stavebno-investičných, finančných a realitných spoločností, predstaviteľom obcí a verejnej správy, ako aj ďalším odborníkom aktívne pôsobiacim na slovenskom i medzinárodnom realitnom trhu sa uskutoční v novostavbe Falkensteiner Hotela na Pilárikovej ulici 5 v bratislavskom Starom Meste, v čase od 9. do 16. hodiny. Informácie o programe a on-line registračný formulár možno nájsť na webe konferencie.

Partneri konferencie: bnt – Sovova Chudáčková & partner s.r.o., Salans Europe LLP a ISI group s.r.o.

 
 
Autor: SF / Juraj Pokorný, Dátum 16.11.2009