/en/article/18039/euromoney-najlepsou-poradenskou-firmou-roku-2010-cbre/ Euromoney: Najlepšou poradenskou firmou roku 2010 CBRE

Euromoney: Najlepšou poradenskou firmou roku 2010 CBRE

Podľa magazínu Euromoney, ktorý patrí medzi najprestížnejšie periodiká so zameraním na medzinárodné financie, je spoločnosť CB Richard Ellis (CBRE) najlepšou globálnou konzultačno-poradenskou firmou roka 2010. Toto uznanie dostala už po štvrtýkrát od roku 2005, odkedy Euromoney udeľuje ocenenia v realitnej oblasti. Popri globálnom vyznamenaní meradle získala medzinárodné ocenenia aj v kategóriách industriálnych a korporátnych nehnuteľností, oceňovania a správy majetku. CBRE dosiahla prvenstvo v rámci západnej Európy a Ázie, ako aj jednotlivých krajín – Austrálie, Číny, Hongkongu, Indie, Singapuru, Španielska i Slovenska.

Ocenenia magazínu Euromoney sa udeľujú na základe výsledkov hlasovania čitateľov, medzi ktorých patria investori a ľudia zastávajúci rozhodovacie funkcie vo firmách zo 160 krajín sveta. „Sú to naši klienti spoliehajúci sa každý deň na to, že im prinesieme prehľad o trhu a rady, vďaka ktorým môžu uskutočňovať svoje investičné stratégie a relokácie. Ich rozhodnutie je tou najväčšou poctou, akú sme mohli dostať,“ poznamenal výkonný riaditeľ CBRE Slovensko Joerg Kreindl.

 
 
Autor: Kharisma / jup, Dátum 29.10.2010